Om mig

Fias hälsorum drivs av Sofie Hedberg. 
Friskvårdskonsult, Friskvårdsmassör,
Akupressör och Lymfmassör.

 
Jag har gått följande kurser:
Friskvårdskonsult, Friskvårdsmassör, Mikromassage, Massage i förskola/skola, Naturlig Facelift grundkurs och fortsättningskurs, intoduktionskurs i Rosenmetoden, Kost och näring för husbehov, Akupressur steg 1, 2, 3, Basmedicin och Lymfmassage grundkurs och fortättningskurs hos Axelsons Gymnastiska Institut.
Öronakupunktur, Kinesiska organklockan och grundkurs i Tuinamassage.
Strumputprovning, Koppning och tejpning, Ansiktsspa/dränage och koppning samt Deep Oscillation för lymfmassörer på Lymfsalongen.

Sofie Hedberg tilldelas Damernas Stora Pris 2019 för att hon med sin lyhördhet och sitt mjuka handlag gör så mycket mer än knådar stela ryggar och onda nackar! Sofie möter sina kunder med värme och respekt. Med öppet hjärta och sinne läser hon av både kroppsliga och själsliga skavanker och behov. På Fias Hälsorum är det hela människan som är i fokus vilket uppskattas av den stadigt växande kundkretsen. Sofie har förutom gedigna kunskaper i massage även vidareutbildat sig inom akupressur och lymfmassage, och är ständigt nyfiken på hur hon kan hjälpa sina medmänniskor på bästa sätt.